Podsticaji za usavršavanje stručnog znanja poljoprivrednih proizvođača

Bez autora
Aug 01 2013

Uprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, raspisala je Konkurs za raspodelu podsticaja za programe usavršavanja stručnog znanja poljoprivrednih proizvođača u 2013. godini.Za dobijanje podsticaja, namenjenih za usavršavanje znanja u oblasti upravljanja gazdinstvom, razvoja sela, unapređenja malih poljoprivrednih gazdinstava i prodaje, mogu konkurisati pravni subjekti u sistemu poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi Srbije.

Podsticaji za usavršavanje stručnog znanja poljoprivrednih proizvođačaUprava za agrarna plaćanja Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, raspisala je Konkurs za raspodelu podsticaja za programe usavršavanja stručnog znanja poljoprivrednih proizvođača u 2013. godini.

Za dobijanje podsticaja, namenjenih za usavršavanje znanja u oblasti upravljanja gazdinstvom, razvoja sela, unapređenja malih poljoprivrednih gazdinstava i prodaje, mogu konkurisati pravni subjekti u sistemu poljoprivrednih savetodavnih i stručnih službi Srbije.

Prijave na konkurs u pisanoj formi treba poslati na adresu:
Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede
Uprava za agrarna plaćanja
Hajduk Veljkova 4-6
15 000 Šabac
sa naznakom “Konkurs za posebne programe”

Rok za podnošenje prijava je osam dana od dana objavljivanja u “Službenom glasniku Republike Srbije”.

Ostale uslove za ostvarivanje prava na podsticaje, spisak potrebne dokumentacije, kriterijume za ocenu programa i ostalo možete pogledati ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik